Jolanda de Boer en het sprookje

Ik ben Jolanda de Boer en speel sinds 2007 mee in het sprookje. Mijn eerste sprookje was Sneeuwwitje en ik mocht met mijn 1.78 meter de dwerg Duttel spelen.

Sprookjesfamilie

Mijn kennismaking met de sprookjeswereld, waarin ik me gelijk thuis voelde. Van begin september tot eind november optrekken met een hele fijne sprookjesfamilie, waar gezelligheid en warmte voorop staat. Met zijn allen er voor gaan om een fantastisch sprookje neer te zetten voor kinderen van de basisscholen en speciaal onderwijs.

Eerste kennismaking

Het geeft zoveel voldoening om die gezichtjes te zien: spanning, beleving. Voor heel veel kinderen hun eerste kennismaking met het theater. In de loop van de jaren heb ik mooie rollen mogen spelen, maar om onderdeel te zijn van het geheel vind ik nog het meest fijne aan het sprookje.

Op de foto

Op deze foto’s ben ik te zien bij mijn allereerste optreden in 2007 (Sneeuwwitje) als dwerg Duttel, in het sprookje van 2010 (De Gelaarsde Kat) als De Gelaarsde Kat en in het sprookje van 2015 (Wakker Worden Roosje) als boze fee Grizella.